Parasta hoitoa Sinun ihollesi!
Hoitolani on toiminut Järvenpään keskustassa vuodesta 1988 lähtien. Olen SKY-Cidesco-kosmetologi ja pidän ammattitaitoani ajan tasalla kouluttautumalla ja seuraamalla alani kehitystä jatkuvasti.

Sinun hyvinvointisi on sydäntäni lähellä.
Sydämellisesti tervetuloa,

  
Anja Laine

Yksilöllistä ihonhoitoa
Jotta kosmetologi voi suositella sinulle parhaiten sopivaa hoitokokonaisuutta, hänen on hyvä tietää ihonhoitoon ja ihonhoitotuotteisiin liittyvistä mieltymyksistäsi. Avoin vuorovaikutus oman kosmetologin kanssa johtaa sinulle parhaiten sopivien hoitoratkaisujen löytymiseen. Määrittele ihonhoidolliset tavoitteesi yhdessä kosmetologisi kanssa.

Kosmetologillasi on käytössään uusin kauneudenhoitoteknologia. Kerro hänelle ihonhoitoon liittyvistä toiveistasi, jotta tulokset vastaisivat entistä paremmin odotuksiasi.
Guinot -kosmetologi on ihonhoidon asiantuntija

Guinot-kosmetologi on sinun henkilökohtainen neuvonantajasi ihonhoidon maailmassa. Kun noudatat hänen ohjeitaan, kasvosi säteilevät kauniina joka päivä ja vartalosi pysyy kiinteänä. Näin ihosi säilyttää vuodesta toiseen nuorekkuutensa. Guinot -kauneushoitolahetki on investointi omaan kauneuteen ja hyvinvointiin!

 

Oma ihonhoito-ohjelma saa sinut säteilemään.