GUINOT MANUAALISET HOIDOT

HYDRA PEELINGIHOA KIRKASTAVA KUORINTAHOITO
Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia sekä parantaa ihon ulkonäköä.
Hydra Peeling tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa
Hydra PH kuorinta: syväkuoriva hoito, joka vähentää pigmenttimuutoksia, ikääntymisen merkkejä ja kirkastaa ihoa.
Hydrabrasion kuorinta: poistaa kuivaa, kuollutta ihosolukkoa ja heleyttää ihoa.
Sopii hyvin myös herkälle iholle.
Elvyttävä hieronta tehostaa solujen uusiutumista ja rentouttaa kasvojen lihaksia.
Hydra Beaute peel-off rauhoittaa ja raikastaa ihoa.
98,50€

LIFT SUMMUMKIINTEYTTÄVÄ JA KOHOTTAVA KASVOHOITO
Hoito kohottaa ja napakoittaa ihoa sieltä mistä se on kadottanut luontaista kiinteyttään.
Kuorinta poistaa kuolleita soluja ja parantaa ihon uusiutumista.
Kiinteyttävä erikoishieronta yhdessä tehokkaan ja kiinteyttävän seerumin kanssa palauttaa ihon kimmoisuutta.
Wrinkle Eraser pyöritellään ihon jokaiseen ryppyyn ja juonteeseen.
Kaksi naamiota: kangasnaamio kasvoille ja voidenaamio kaulalle ja decolteelle sisältävät tehokkaita kiinteyttäviä ja silottavia aktiiviaineita.
99,50€

AGE SUMMUMTEHOHOITO IHON IKÄÄNTYMISEN MERKKEIHIN
Anti-agening hoito yhdistää teknologian ja tarkoin suunnitellun hierontamenetelmän, jotka tuottavat näkyviä tuloksia iholla.
Gammage Dermabrasion erikoiskuorinta sisältää aktiivisia mikropartikkeleita, jotka kuorivat ja puhdistavat ihon kuolleista ihosoluista, auttaen uusien solujen muodostumista.
Ihoon imeytetään Age Summum seerumi, joka sisältää mm. Cellular Life complex-yhdisteen 56 eri ainesosaa sekä puhdasta C-vitamiinia. Näitä ainutlaatuisia soluja stimuloivia ainesosia käytetään sairaaloissa uuden ihon kasvattamiseen ja elvyttämiseen.
Nuorentava hieronta koostuu tarkoin suunnitelluista hierontaliikkeistä. Hierontaan yhdistetään hyaluronihapolla rikastettu seerumi, joka kiinteyttää ihokudosta ja vähentää velttoutta.
Kuitukankainen kollageeninaamio Pro – Collagen kosteuttaa, elävöittää ja palauttaa iholle nuorekkaan hehkun.
99,50€

Détoxygène PUHDISTAVA JA HAPENSAANTIA TEHOSTAVA KASVOHOITO
Hoito on kehitetty vastaamaan tämän ajan haasteisiin, kuten sameuteen ja ihon huonovointisuuteen. Ihohuokosia tukkivat ilmaston ja sisäilman saasteet, kuten pakokaasut, pölyt ja bakteerit. Myös elämäntavoista johtuva toksiinien tuotannon lisääntyminen huonon ruokavalion, stressin ja unenpuutteen vuoksi vaikuttaa ihon kirkkauteen ja sen hyvinvointiin.
Tehokas erikoiskuorinta poistaa toksiineja ja saasteita sisältäviä ihosoluja.
Puhdistava erikoisnaamio toimii magneetin tavoin Edta yhdisteen avulla tuhoten ja vetäen puoleensa saaste- ja metallipartikkeleita. Green Clay imee toksiineja ja epäpuhtauksia.
Hapensaantia tehostava hieronta yhdessä Détoxygène seerumin sisältävien aktiiviaineiden avulla parantaa solujen hapenottokykyä, tuottaen solujen toiminnan kannalta välttämätöntä energiaa. Aktiiviaineet myös suojaavat saasteilta, tuhoavat haitallisia mikropartikkeleita.

pHformulaINNOVATIIVINEN IHOA KORJAAVA JA UUDISTAVA MENETELMÄ
pHformulan menestys perustuu loistaviin hoitotuloksiin ihon häiriötilojen parannuksessa turvallisella, ihon toimintoja edistävällä menetelmällä.
Uudelleenrakentavan teknologian, eli pinnoituksen, tavoite on keskittyä voimallisen ihonkuorinnan sijaan ihosolujen uudistumiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen, hoitaen ikääntymisen merkkejä, ihon sävyä, epäpuhtauksia, aknea, herkkyyttä ja punoitusta.
Innovatiivinen pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen, toimivan pintakerroksen.

Hoidoilla saavutettavat tulokset riippuvat tuotteiden säännöllisestä käytöstä sekä tehtyjen pinnoitushoitojen määrästä.

1. ENNEN HOITOJAKSOA
Ihon aktivoiminen ( päivä ja yötuotteet)

2. HOITOLASSA
Ihon pinnoitushoidot 10-21 päivän välein tai ihoasiantuntijasi suositusten mukaisesti.
A.G.E pinnoitus
Valovanhentumisesta aiheutuneille ikääntymisen merkeille, pigmenttimuutoksille, sameaan ihonsävyyn, pinnallisiin ja keskitason ilmejuonteisiin. ( 70-100€ )
A.C. pinnoitus
Akneen taipuvaiselle iholle. Tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti puhdistava vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista. ( 65-85€ )
M.E.L.A. pinnoitus
Hyperpigmentaatioihin taipuvaiselle iholle. Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon, epätasaiseen ihon sävyyn, laajentuneille ihohuokosille sekä arville. ( 90-125€ )
C.R. pinnoitus
Krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaisele iholle. ( 65-85€ )
V.I.T.A. C kirkastava tehohoito
Ihon valovanhenemisen merkeille, pigmenttihäiriöille, samealla- sekä kosteusköyhälle iholle. ( 85€ )

3. HOITOJEN JÄLKEEN
Tuloksia ylläpitävä tehoseerumi sekä suojavoide ( UV-suoja päiväksi) ja korjaava kosteusvoide (aamu/ilta)

INSIDE OUT Touch therapy by pHformula
Täysin uudet, ainutlaatuiset manuaaliset terapiakäsittelyt, jotka ovat kohdistettu eri elimistön toiminnoista johtuviin ihon häiriötiloihin.

INSIDE OUT Touch -terapiat pHformulalle on kehittänyt Lone Sorensen, kasvorefleksologian pioneeri sekä terapeutti maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun takana. Menetelmä perustuu kasvorefleksologiaan, akupunktioon sekä neurologiaan, ja hoitojen neurobiokemiallinen vaikutus johtuu kasvojen alueen tai pisteen stimulaatiosta ja jolla on sekä yleinen ja/tai osittainen vaikutus koko elimeen ja hermostorakenteisiin.

INSIDE OUT Touch -terapioita on kehitetty ihon häiriötilojen mukaan viisi versiota: kronologinen ikääntyminen, valovanhentunut iho, hyperpigmentaatio, akne sekä ruusufinni, tulehdus ja herkistynyt iho.
55€
toisen hoidon yhteydessä 28,50€